Om mig selv

Mit navn er Line Brodersen, jeg er 34 år, mor til tre skønne unger, min dejlige Stjerne-dreng på 8 år (oktober 07), min Hjerte-mus på 5 år (april 10) og min Kløver-lykke på 7 mdr. (august 15). Ungernes sjove navne uddyber jeg en anden gang. Ungerne har jeg sammen med min dejlige mand, som jeg har været gift med i 7 år.

Vi bor i en provinsby i Nordsjælland tæt på skov og grønne områder, som vi nyder godt af sammen med vores labradoodle hund, Jazz

Jeg er den mindste af en søskendeflok på 5 piger, og hører ofte for at jeg var den mest forkælede, nok fordi jeg fik kærlighed og opmærksomhed fra mine større søskende.

At være kreativ på den måde, jeg er det, er egentlig lidt noget underligt noget. For jeg kan hurtigt finde på noget nyt og spændende at lave og sætte en masse i gang, men ofte har det kun været os herhjemme, som har haft glæde af det, eller kolleger og børn via mit arbejde som socialpædagog. Jeg bliver tit mødt med ”ihh det er en god ide” eller ”det må du kunne lave noget mere af”, Så mit mål med denne blog er, at mit kreative liv kommer ud til andre. Så nu prøver jeg – kaster mig ud i livet som blogger med en kreativ vinkel – hjertelig velkommen til KreaLiv – mit kreative liv

Jeg kommer til at skrive om mit kreative liv i hverdagen som en børnefamilie, kreative projekter i forbindelse med højtider, fantastiske opskrifter, gør det selv projekter og meget mere.