Ikke kategoriseret

Skal du i biffen i påsken?

Er du ikke en af de heldige, som tager på ferie i påsken, og mangler du en hyggelig idé til en oplevelse, så prøv at tage en tur i Drive-in Bio i Lynge…

logo

Jeg husker tydeligt første gang, jeg oplevede at se en film i derude, for der var en ganske særlig stemning. Filmen husker jeg egentlig ikke, men oplevelsen af de forskellige biler, veteranbiler, familiebiler, slidte biler, blandet godt sammen med smarte sportsvogne og biler med en masse lir. Bag ruderne sad folk og fulgte med i filmen på et af de tre filmlærreder. Nogle havde smurte madpakker med hjemmefra, andre købte mad og slik i kiosken. Jeg så endda et kærestepar, som sad og delte en medbragt gryderet, direkte fra gryden.

240719_605_0_0_0_0_0

Sidst jeg var i Drive-in Bio var sammen med familien. Ungerne havde glædet sig, for det var deres første gang. Bilen var pakket med tæpper og puder, slikken var nøje udvalgt, og jeg var temmelig højgravid. Det var en fin måde at komme i biografen på som familie. Jeg kunne smække fødderne op, ungerne grinede med til filmen, og ingen sagde noget til hjerte-musens høje udbrud, når filmen blev for uhyggelig.

Vælger du at tage unger med i Drive-in Bio, skal du tage højde for, at filmen ofte starter sent, da der skal være mørkt udenfor, før filmen kan vises på lærret. En af de gange, min mand og jeg kørte i Drive-in bio, vågnede vi begge, da rulleteksten kørte over skærmen, og de andre biler kørte derfra. Det griner vi stadig af, så en eftermiddagslur, før du tager afsted, kan anbefales. Skal du afsted som date eller kærester, er det også utrolig hyggeligt, for I kan sidde og tale sammen, uden det forstyrrer de andre biografgængere.

Drive-in Bio i Lynge åbnede i 1961 og er i dag den eneste drive-in biograf i Danmark, muligvis Europas største, det siger de i hvert fald selv. Der vises film fra marts til december. Du kan evt. følge med på deres Facebook-side, hvor de informerer, hvis de en sjælden gang aflyser pga. vejret. Netop nu har de en konkurrence på Facebook. Den bliver afsluttet i morgen kl. 20.00, så du kan sagtens nå at være med.

Screenshot 2016-03-22 21.04.34

Go fornøjelse!

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *