Påske

Der var ikke glimmer på påskeæggene, da jeg var barn!

Nu har jeg altså fået lidt for meget glimmer, og holder derfor en glimmer-fri dag. Men lad mig vise dig disse fine retro æg…

img_7941.jpg

Jeg fandt for nyligt nogle rigtig fine gamle træ-æg hos brugtbazaren. De pynter fint i denne gamle Lyngby vase med grene fra skoven, blandet med påskeliljer. Grenene har små knopper på. Det bliver spændende at se, om de når at springe ud til påske.

Påskeliljer er heldigvis utrolig billige, så når de hænger med hovederne, er det blot i med et nyt bundt. Eller også kan grenene sagtens stå for sig selv.

img_7933.jpg

Vasen står nu og pynter så fint, med et gammelt askebæger, fra da min farfar var i livgarden. Og de to søde lysestager i porcelæn er fra den dygtige keramiker Kirsten Kjærgaard.

Er retro-æg ikke lige din stil og har du ikke mod på at kaste dig ud i at lave pynt til dine påskegrene, så findes der rigtig mange fine æg som du kan købe.

Jeg kan fx rigtig godt lide de fine håndmalede påskeæg fra Royal Copenhagen:

1249955

Eller hvad med disse fine grafiske æg fra Felius:

feliusDen anden dag, da jeg var ude og handle, fandt jeg disse søde træ- æg i min lokale Rema1000. De er virkelig søde, og dejlig billige. Prøv at gå jagt i din lokale dagligvareforretning… Der ligger måske det påskeæg, som passer i din stil og pengepung.

img_8283.jpg

Jeg håber at du fandt lidt inspiration til dit påskeris 🙂

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *