Påske

Har påskeharen været på besøg?

Og har den mon gemt påskeæg i din have…

img_8933.jpg

Som mange andre er jeg betaget af Astrid Lindgrens univers. Jeg er især vild med Lotte fra Spektakelmagergade, hun er så dejlig nysgerrig, egenrådig, fræk, ene og skøn.  Jeg får sådan lyst til at se et afsnit af tv-serien sammen med mine unger. Det skal være det afsnit, hvor Lotte glæder sig til påskeharen kommer, for den gemmer påskeæg i haven.

img_8977.jpg
Billede lånt fra DR

Måske har du lyst til at gemme påskeæg i din have til dine unger, eller til de børn som kommer på besøg i påskedagene?

Gem påskeæg rundt omkring i haven og lad ungerne gå på jagt. Har du ikke en have, så gå en tur i skov/park eller på legepladsen og gem påskeæg der. Men lad ikke ungerne se, hvor du gemmer dem, og det må gerne være lidt svært. Du kan evt. hjælpe med “fugl, fisk eller lagkage“.

img_8925.jpg

Gem påskeæg af chokolade mellem blomster, i potter og i træer. Har du ikke chokoladeæg pakket ind i papir, så gem påskeæg af andet materiale, og lad ungerne bytte påskeægget til et chokoladeæg eller påskeslik.

img_8935.jpg

I kan også gøre det før Disney sjov i aften, så er fredagsslikken fikset 🙂

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *