Påske

Får du pip af påsken?

Synes du den gule påskefarve er alt for voldsom til din smag og indretning?

img_8982.jpg

Du kan pynte dine påskegrene med fjer og nedtone hele påskelooket med naturmaterialer.

img_8283.jpg

Jeg har pyntet mine grene med fasanfjer og søde træ-æg købt i Rema 1000. Grenene er ikke sprunget rigtig ud, derfor har jeg spraymalet dem med hvid spraymaling, hvilket er med til at nedtone det hele en smule. De hvide grene og fasanfjer har jeg arrangeret i en lille vase beklædt med stof, da jeg synes det giver et pænt udtryk.

img_8790.jpg

Tip: Kan du ikke få dine grene til at stå på den rigtige måde i din vase? Så prøv at lave en lille indsats i din vase: Sæt et glas, skål, kop, eller hvad du har som kan passe ned i vasen, og arranger dine grene deri. Hvis din indsats vipper, så sæt lidt sølvpapir ned i siden, så det står stabilt.

img_8060.jpg

NB: Står dine grene i vand, så husk at skifte vand hver dag,
så slipper du for, at vandet kommer til at lugte surt.

img_8762.jpg

Skøn Skærtorsdag til jer alle!

One Comment

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *