Ikke kategoriseret

Spraymal dine påskegrene

Mangler dine grene at få skud eller ser de lidt triste ud?

img_7967.jpg

Er du kommet for sent i gang med at drive dine grene frem, eller vil de ikke skyde?

Prøv at spraymale dine påskegrene med alm. spraymaling. Du kan købe spraymaling i hobbyforetninger, byggemarkeder og malerbutikker samt større dagligvarebutikker. Vælg en farve som er med til at skabe det look, du ønsker i dit hjem. Er dit hjem meget fersk og minimalistisk, kan du skabe blikfang ved at spraymale dine grene pink eller neongrøn. Har du mange farver i hjemmet så vælg en mere neutral farve som fx hvid, grå eller sort. Du kan også give dem guld/sølv eller kobber, hvis du vil fremhæve dine påskegrene ekstra meget.

img_7949.jpg

Jeg har valgt at spraymale mine grene hvide. Herhjemme er der temmelig mange farver, så selvom jeg har lyst til at give dem kobber, vælger jeg at bruge en hvid rest fra et tidligere projekt.

Arbejdet foregår udenfor, helst et sted med læ. Hæng dine grene på hovedet. Giv dem et let lag maling og lad dem tørre. Læs på sprayflasken hvad der anbefales af sprayafstand og tørretid. Giv evt. en ekstra omgang.

TIP: Har du løs glimmer, så drys det på dine påskegrene, mens spraymalingen stadig er våd. Det ser rigtig fint ud med lidt glimmer på.

img_7982.jpg

Når dine påskegrene er tørre, kan du arrangere dem i en vase. Sæt friske blomster ned mellem grenene eller hæng små vaser på og placer påskeblomster i dem. Pynt dine påskegrene med påskeæg og stil vasen på bordet.

Kan du huske de fine rå påskeæg lavet af bark?. Jeg har fået hjælp af min Hjerte-mus til at pynte nogle rå bark-påskeæg. Hun har givet dem glimmer, pailletter og fjer. De er blevet utrolig flotte og pynter så fint på de hvide grene. Jeg har sat få snerler med skud med ned i vasen for at få noget mere liv til de hvide grene.

img_7985.jpg

God fornøjelse med dine påskegrene!

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *