Påske

Kan man egentlig have nok vaser …

Jeg elsker vaser: store vaser, små vaser, vaser med en historie og måske lidt skår – og nye vaser.

img_8276.jpgimg_8273.jpgimg_8281.jpg

Uhhhhhhaaaa jeg elsker blomster og vaser og kan egentlig ikke få nok af dem… For tiden sukker jeg efter de fine nye vaser fra House Doctor og de mere robuste vaser fra Kähler.

housedoctorkahler

 

Har du ikke mulighed for at købe en ny vase til dine påskegrene, kan du let lave en selv.

Jeg har vasket et stort glas (fra agurkesalat), som jeg her har lavet en hurtig vase af.

img_8039.jpg

Du skal bruge:

Et stort glas, urtepotte eller en vase i det forkerte look
Stofrest eller tørklæde
Saks
Tape/limpistol
Snor/bånd

Fremgangsmåde:

Rengør dit glas eller urtepotte.

Find en stofrest frem. Du kan også bruge et viskestykke eller tørklæde, som har det look du ønsker. Vend glasset på hovedet og læg stoffet over. På den måde kan du prøve looket af, og se om stoffet er stort nok.

Fold stoffet ind i åbningen af glasset. Der skal være nok stof til hele glasset er dækket, og nok til at enderne kan stikkes ned i åbningen af glasset og hæftes. Dog skal stoffet ikke være så stort, at hele glasset bliver fyldt op. Arbejd lidt med stoffet, så det folder på en måde, du synes om. Klip overskydende stof fra. Hæft stoffet inde i glasset med limpistol/dobbeltklæbende tape, gaffa-tape, eller hvad du har. Vær opmærksom på, om stoffet er gennemsigtigt, så man kan tapen.

Hælder du vand i vasen, skal du sørge for, at vandet ikke kommer i kontakt med stoffet, da det vil suge vand til sig, og det hele ender i en stor vandpyt.

Arranger nu med dine forårsgrene.

img_8359.jpg

Tip: Sæt et glas med vand ned i din vase. På den måde holder dine grene sig friske, og stoffet står ikke og suger vand til sig.

img_8060.jpg

Go’ fornøjelse!

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *